Vilkår

Her har vi en oversikt over hva som er inkludert i vår standard installasjon og øvrige vilkår

  • Vi tilbyr en komplett Standard Installasjon som dekker alle grunnleggende aspekter av montering og idriftsettelse av din varmepumpe.
  • Vi tilbyr fri tilkjøring i Ås, Ski, Vestby, Nesodden, Drøbak, Son, Hvitsten, og Oslo-området.
  • En grundig installasjon av varmepumpens innedel og utedel, som plasseres henholdsvis på innsiden og utsiden av ytterveggen.
  • Vi tar oss av hulltaking i trevegg med en veggtykkelse på opptil 30 cm og vakuumering av røranlegget for å sikre optimal drift og effektivitet.
  • Etter sjekk av  varmepumpen og utførte tester vil våre installatører gi deg en grunnleggende gjennomgang i bruk av varmepumpen slik at du kan utnytte alle dens funksjoner.

Som en del av vår standard Installasjon sørger vi  for alt nødvendig materiale, som  veggstativ for montering av utedelen, vibrasjonsdempere av gummi, inntil 4 meter rør, signalkabel og drensrør mellom innedel og utedel, samt inntil 4 meter PVC kanal i standard hvit utførelse.

Vær oppmerksom på at våre tjenester ikke inkluderer installasjon av strømuttak eller programmering/oppsett av WiFi-tilknytning eller app, som krever spesialisert kunnskap og ferdigheter. Vi installerer heller ikke varmepumpens innedel i høyde over 2 meter fra gulvet, eller utedelen i høyde over 2,5 meter fra bakkenivå. Hvis du trenger hjelp med dette, kan du diskutere det direkte med installatøren på stedet.

Vær oppmerksom på at eventuelle tillegg utover standardinstallasjonen kan avtales direkte med installatøren. Vi fjerner også all emballasje og leverer den til et godkjent avfallsmottak etter installasjonen. Med vår standard Installasjon vil du ha alt du trenger for å få mest mulig ut av din nye varmepumpe.

1. Kjøpsvilkår:

a) Kjøpet av varmepumpen må fullføres ved å betale den avtalte prisen for produktet.
b) Vi tilbyr ulike betalingsalternativer, og betalingen må fullføres før vi kan starte installasjonen.
c) Eventuelle ekstra kostnader som er avtalt før installasjon, vil bli belastet separat.

2. Installasjonsvilkår:

a) Installatører vil utføre en befaring av installasjonsstedet før installasjonen for å sikre at installasjonen er mulig og at utstyret vil fungere optimalt.
b) Kunden er ansvarlig for å få tillatelse fra bygningsmyndighetene hvis det er nødvendig for å installere varmepumpen.
c) Kunden må også sørge for tilstrekkelig tilgang til installasjonsstedet og gi nødvendig informasjon om strømtilkobling, røropplegg og annen relevant informasjon.
d) Installatørene vil utføre arbeidet i henhold til avtalt tid og i henhold til standardene og retningslinjene for installasjon av varmepumper.

3. Garantivilkår:
a) Varmepumpen vil være dekket av produsentens garanti, som vanligvis er gyldig i en bestemt periode fra kjøpsdatoen.
b) Garantien vil dekke reparasjon eller utskifting av deler som er defekte på grunn av material- eller produksjonsfeil.
c) Kunden må følge instruksjonene for vedlikehold og bruk av varmepumpen for å unngå å pådra seg feil som ikke dekkes av garantien.
d) Hvis det skulle oppstå problemer med varmepumpen, må kunden kontakte oss så snart som mulig for å få hjelp og reparasjon.

Vi håper at disse vilkårene vil gi deg en oversikt over hva du kan forvente når du kjøper og installerer en varmepumpe hos oss. Hvis du har spørsmål eller ønsker ytterligere informasjon, er du velkommen til å kontakte oss når som helst.

For bytte eller retur, finner du våre vilkår her.