You are here:
Product code: N/A

Service av luft-til-luft varmepumpe

Original price was: 2 490 kr.Current price is: 1 995 kr.

En service inkluderer:

 • Tilkjøring i Ås, Ski, Vestby, Nesodden, Follo, Drøbak, Son, Hvitsten, Moss, Askim, Asker og Oslo-området
 • Rens av vifte og kondensator med rensemiddel og vann
 • Test av ytelsen og måle avgitt effekt fra varmepumpen
 • Kontrollmåling av strøm, spenning og jord
 • Lekkasjesøk
 • Kontroll av arbeidsmedium/gassmengde ved behov
 • Bytte batterier i fjernkontrollen
 • Sjekke fester av alle kabler mellom inne- og utedel samt strømtilførsel
 • Sjekk av kondensvannslangen
 • Sjekk av rør og isolasjon
 • Visuell sjekk av varmepumpeanlegget
 • Avlesing av feilkoder

Din varmepumpe regelmessig tilsyn for optimal ytelse

For å sikre at din luft-til-luft varmepumpe forblir en pålitelig kilde til komfort og energieffektivitet, er det viktig å følge en serviceplan. I tråd med anbefalingene fra ledende produsenter, er det anbefalt å gjennomføre en omfattende service hvert annet år. Denne planlagte servicen spiller en essensiell rolle for å opprettholde toppytelse på din varmepumpe, slik at den kan levere optimal varmeproduksjon samtidig som den holder strømforbruket på et minimum gjennom hele levetiden.

Hos oss tilbyr vi spesialiserte periodiske serviceavtaler som er skreddersydd for å imøtekomme dine varmepumpes unike behov. Vår ekspertise omfatter også en grundig feilsøking, som gir deg trygghet i tilfelle potensielle funksjonsproblemer skulle oppstå.

En grundig rengjøring av varmepumpens indre komponenter har en betydelig innvirkning på dens langsiktige prestasjoner. Oppsamlet smuss og urenheter kan gradvis bygge seg opp over tid, og deres tilstedeværelse kan forstyrre inneklimakvaliteten ved å sirkulere partikler i luften når varmepumpen er i bruk. For å opprettholde et sunt inneklima, anbefaler vi på det sterkeste at du rutinemessig rengjør varmepumpens filter hver måned. Vårt mål er å gjøre vedlikeholdet enkelt for deg, ettersom dette filteret er enkelt tilgjengelig for rengjøring.

I tillegg til den månedlige egeninnsatsen, vil den planlagte periodiske servicen hvert annet år inkludere en omfattende våtrengjøring. Dette er en dyptgående prosess som tar sikte på å eliminere selv de mest seiglivete urenheter. For husholdninger med kjæledyr med pels, en fungerende åpen peis, allergikere eller innendørs røyking, anbefales hyppigere rengjøringsintervaller for å sikre at varmepumpen fungerer optimalt i tråd med de spesifikke behovene til din bolig.

Vår tilnærming til vedlikehold av varmepumper er forankret i å sikre en problemfri opplevelse for deg som kunde, samtidig som vi tar hensyn til de unike forholdene som påvirker din varmepumpes ytelse. Ved å velge våre tjenester, kan du stole på at din varmepumpe vil forbli en pålitelig og energieffektiv ressurs som bidrar til å skape et komfortabelt og helsefremmende inneklima.

Hos oss tilbyr vi våtrengjøring som en enkeltstående tjeneste eller som en del av vår periodiske servicepakke. Vi forstår viktigheten av å tilpasse rengjøringsintervallene etter dine individuelle behov, slik at din varmepumpe kan fortsette å levere optimalt og bidra til et sunt og komfortabelt inneklima.